tutma kendini 

kapat
  1. deniz seki'nin inanılmaz güzel slow şarkısı.

Sokuldun yanıma üşüyorsun
    Aklım sende kaldı dün gece
    Biliyorum susuyorsun
    Tek bir sözün yok yine

Dudaklarında gizli korkuların
    Belki de tekrar üzülmeye
    Görüyorum kaçıyorsun
    içinde saklı bin hece

Kaç kez canın yansa
    Köz olur inan sonra
    Olmaz
    Buna engel olunmaz
    Tutma kendini

Aşk o kadar yakın ki sana
    Korkmadan yaklaşman gerek
    Aşk o kadar yakın ki bana
    Her defa içimde büyüyecek
    #307719 (lumpiya, 03.06.2006 16:02)
  2. hapşırmakla hapşırmamak arasında kalmış
    şahsiyete, çoğunlukla ebeveynlerinin söylediği
    sinir krizi geçirten söz öbeği..**
    #343274 (piano-foRte, 13.06.2006 22:20)

© 2008 - uludağ sözlük

tutma kendini başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tutma kendini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tutma kendini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hot fuzz » cince entry yazan yazar » nada » arkadaslik ile sevgililik arasindaki ince cizgi » cok gizli sozluk raporu » sinavda mesaj atmak » manuel » ask i virane » sahte sarisin » universiteye kalemlikle giden ogrenci » mark jackson » chatin » asteni » delikanli adam » fenerbahce taraftari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » inkpinkzink » krystal summers » dis » sarkilardaki mantik hatalari » tarumar » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » ferheng » insanin basina gelebilecek en kotu olay » bizar sanrilar » calismayana ekmek yok » turk futbolunun duran top hastaligi » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » ratio orani