tutarak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ucundan tutarak
  2. gotunu tutarak kacmak
  3. nefes tutarak entry girmek
  4. cisi tutarak ekonomi yapmak
  5. bayan eli tutarak cinsel haz duymak
  6. filmleri taraf tutarak izlemek
  7. yolda tempo tutarak yurumek
  8. makinanizi bu kapagi tutarak kaldirmayin
  9. kicina ayna tutarak izleyen kisi
  10. cine5 i ayna tutarak izleyen insan

© 2008 - uludağ sözlük

tutarak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tutarak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tutarak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz yilmaz » bulent uygun un fenerbahce ye yesil isik yakmasi » cimbom sozluk » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » arto tuncboyaciyan » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » eski sevgilinin cisini tutamamasi » bay e » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » george mikan » pulitzer odulleri » merhamet » erotic asphyxiation » agresyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » donen eski sevgili » cem karaca » amfetamin » demolay » not seni seviyorum » tanrilarin arabalari » nouriel roubini » marti cigligi » uc boyutlu film » yan bakmak » notrinova » kurt ulumasi » ucu bir arada » dilenci kadinin cocugunun yuzundeki kir » bir seylere inanma ihtiyaci