tutar bu 

kapat
  1. bir fikrin pratiğe dönüştürülmesi halinde 'iyi iş' yapacağını fikir ve üretim sahibine çok 'kazandırabileceğini' savlayan tümce.
    (bkz: volkan jöle)
    #1349616 (abra kadavra, 26.02.2007 02:23)

© 2008 - uludağ sözlük

tutar bu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tutar bu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tutar bu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» irishstorm » aydogan babaoglu » molly sims » antwerp » sozluk yancilari » metin fidan » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » ne mutlu anadoluluyum diyene » christina aguilera » gokhan zan » 2008 2009 uefa kupasi e grubu » afrika savanlari » turuncu kusak » kurt nufus artisinin onlenmesi » nedenicinasil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sumeru » minik mavi balina » kimya diliyle olum » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » teknik gezi » yaran facebook gruplari » welcome to the machine » aramis » sozlukteki hristiyanlar » recep tayyip erdogan » desperados » aa turkiye de de starbucks varmis diye sasirmak » pes 2008 » 999 tane ozel mesaji olan yazar » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek