tutankamons 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (getirmezemi, 12.05.2008 11:43)

© 2008 - uludağ sözlük

tutankamons başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uzun boyun dezavantajlari » akciger kanseri » goth olunmaz goth dogulur » boss in motion » in the heat of the morning » ataturk diktator mudur sorunsali » karmasi eksiye gomulup tirmanamayan yazar » josef fritzl » koma provalari » ekonomik kriz » 21 mayis 2008 turk telekom besiktas ct maci » hincal uluc » publisher » damin dibindeki saksagan » selahattin demirtas » kacak dovusen ayi » ahmet necdet sezer » bertus aafjes » hayallerinizin bittigi yerde gerceklerimiz baslar » toxicity » eski sevgiliye benzeyen birine rastlamak » senay gurler » ahmet turk » mazhar fuat ozkan » nazli » pamuk yagi » sendencocugumolsun » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » sponge bob » vakit kaybi » halka acik melek » yaz aylariyla gelen sort atlet corap uclusu » baltaoglu hamami » eksi sozluk » kurtlerin kendi kendine yaptigi irkcilik » last fm » audio cd » hazreti muhammed peygamberdir » grup mavi ezgi » zapllp » domuz » ajdar anik » seri eksi oy veren mafya » mikroislemci » universiteye gidip gotu kalkan eski arkadas » bi siktir git dedirten dinci zirvalari » trgamer com » ben aslinda hic boyle degildim » surekli trip yapmak » birakin bu eski sevgili ayaklarini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa