tut elimi istiyorum tut tut yeniden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. can bartu ile yeniden karsilasmak istiyorum
  2. shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum
  3. tut elimi
  4. anne tut elimi
  5. cektim elimi
  6. op elimi de barisalim
  7. elimi sallasam ellisi
  8. elimi versem sana
  9. son nefesimde elimi sen tutacaksin
  10. al elimi kara sevda

© 2008 - uludağ sözlük

tut elimi istiyorum tut tut yeniden başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tut elimi istiyorum tut tut yeniden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tut elimi istiyorum tut tut yeniden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet fethi pasa » el cezeri » radyo line » yaran okuyucu yorumlari » usain bolt » 9 mayis » asiri dozda uyusturucu madde alarak intihar etmek » the call of the wild » kafa izni aldiktan sonra pisman olan uuser » satis gorevlilerinin travestilere bakisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games