tusu 

kapat
  1. eskiden dr japon diye anılan, şimdilerde tusu şeklinde çağırılan sıradan bir yazar.
    #642591 (tusu, 17.09.2006 14:28)
  2. kaliteli bir adamdır. yakışıklı , karizmatik , kirli sakallı ve maksimum haysiyetli desem de inanmayın! ya da inanın , inanın. severiz keratayı...
    #966255 (aby, 08.12.2006 00:22)
  3. daha tanışmadan bile kötü olamayacağı kestirilebilen,bir kere tanıştıktan sonra ise kendini bir daha hayatınızdan çıkmasını hiç istemeyeceğiniz kadar sevdiren çok nadir insanlardandır..kavga edilmeyecek kadar dengeli,saçmalamayacak kadar zeki ve alınılamayacak kadar sevimlidir.

siz sadece arkadaş,en fazla çocuk olup şımarabilirken ve sadece arkadaşlığıyla yetinmeye razıyken, o;gün gelir abi olur,sırtınızı sıvazlar;gün gelir baba olur,o an sizi gerçekten seven biri olduğunu hisseder,bir huzur kaplar içinizi..

ama bir de sanatın ve sanatçının karşıtı tutumları olmasa,işte ozamandan tadından yenmeyecek*
    #1245175 (pislikabidesi, 02.02.2007 00:56 ~ 00:57)
  4. çok sevimli,samimi bir çocuk bu tusu.gözlemleme yeteneğine çok güvendiğim,notları çok yüksek olmasına rağmen bir türlü inek kategorisine sokmaya kıyamadığım gizemli biri.
    #1255127 (witty, 04.02.2007 01:18)
  5. ikinci nesil yazar * * ünv hayatımın ilk günü en çok dikkatimi çeken şahsiyet olmuştu...itiraf etmeliyim ki bir insan bir insana ancak bu kadar itici! gelebilir...
    sonraları gördüm ki soğuk bir görüntünün altında bambaşka biri yatabiliyormuş...tusuyu tanımak onu anlamak zor değildir...bir kaç saat yeterli olabiliyor..benim için bu süre kısa bir otobüs yolculuğu kadar oldu...o kısacık zaman bana çok şey kazandırdı...evet bir ayna sahibi daha oldum...iyini,kötünü,doğrunu,yanlışını gösteren sana bunu en doğru şekilde yansıtan, senin için düşünebilen kaç kişi vardır ki hayatında;kaç tane dosta sahip olabilirsiniz başka bir deyişle?kısaca tusu sağlam adamdır,akıllı adamdır,sadece kendisi için yaşamayan adamdır velhasıl adam gibi adam!dır...
    #1271553 (dr.SN, 07.02.2007 18:23 ~ 18:25)
  6. kendini değiştirebilmesini bilen insan..
    son zamanlarda sanat ve sanatçının yanında olmasıyla dikkatlerini üstüne çekmekte..
    üstelik artık tadından yenmeyecek kıvamda*
    #1434795 (pislikabidesi, 21.03.2007 00:08)
  7. basanın kankası. * * * *
    #1472482 (sonkuzu, 30.03.2007 19:53)
  8. tanısmadan sevdiğim, tanışınca ayrı bir sevdiğim, karenin alanını bulmakta uzman kişi. eglenceli, 130 ytlye sempatisi olan insan
    #2889658 (postit, 24.01.2008 14:57)
  9. (bkz: tusubasa) *
    #2889669 (andiblack, 24.01.2008 14:58)

© 2008 - uludağ sözlük

tusu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» respect the wind » yavuzeli » kulakta sivilce cikmasi » dijey » levent yuksel » seni aldattim diyen sevgiliye soylenecek ilk soz » iki nokta yan yana » pahali giyinen ucuz insanlar » sener eruygur un belgelerim klasoru » tam sarkinin en guzel yerinde omzunuzda beliren el a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci