turuncu olmak ayricaliktir 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 02.03.2008 19:45)
  2. nick i bir acayip olan nesilda$tır.
    (bkz: yazar burda ne demeye çalı$mı$ acaba)
    (bkz: turuncuyla bir $eyler kastetmek)
    açıklama talep ediyoruz.*
    (speedygonzales, 02.03.2008 19:52 ~ 19:53)
  3. kafası turuncu olmasından dolayı nickini böyle seçmiş, kendi kendini ayrıcalıklı oldugunu dusunerek yatistiran yeni bir yazar.
    (turuncu olmak ayricaliktir, 02.03.2008 21:56)
  4. (bkz: havalı havuç kafalı)
    hoşgelmiş.*
    (sonsuzeksibir, 02.03.2008 21:57)
  5. Sözlükte turuncu devrimyapma olasılığı yüksek olan bir yazar .
    (nekrofili, 02.03.2008 22:00)
  6. (bkz: turuncu olmak farklılıktır)
    (sohodo, 04.03.2008 18:06)
  7. an itibariyle karmasinin neden dustugunu anlamaya calisan yazar.
    (turuncu olmak ayricaliktir, 09.03.2008 14:04)
  8. yeni bir yazardır,hoş gelmiştir.
    (SamedeY, 09.03.2008 21:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pirasa sallayan kiz » istedigimiz sorudan baslayabilir miyiz » gercek bir askin ardindan kalanlar » artik yeter » fenerbahce galatasaray kardesligi » tokatci » her gece yatmadan once masturbasyon yapmak » sahtekar bir ailenin namuslu bir uyesi olmak » michael scofield » valery meladze » jolenin sadece ortadogulu genclere ozgu olmasi » edit » mario jardel » kavak yelleri » ilk opusme agrisi » sucuk » katip arzuhalim » give me the president » sahdamar » sen » claudio maldonado » besiktas » ben eksideyken » kotu adam » aither » 1 mayis 2008 » tezahurat baslatma karizmasi » topuklu terlik » alninda penguen dovmesi ile microsoft a saldirmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa