tursusunu kuralim anasini satayim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anasini satayim
  2. ne eurovisionmus anasini satayim
  3. yikin anasini satayim
  4. anasini satayim in kufurden sayilmamasi
  5. hep tumden geldik anasini satayim
  6. icinde ukte kalmasin yaz anasini satayim
  7. her tarafimiz kampanya oldu anasini satayim
  8. istanbul da olmak vardi anasini satayim
  9. simdi burkina faso lu olmak vardi anasini satayim
  10. tursusunu kurmak

© 2008 - uludağ sözlük

tursusunu kuralim anasini satayim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tursusunu kuralim anasini satayim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tursusunu kuralim anasini satayim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ogrencilik hayati » dugun salonu kliseleri » acikogretim fakultesi » outlook express » trabzonspor un 2008 2009 sezonu formalari » ben bu yaziyi sana yazdim » championship manager » i am not dead » ucurulduktan sonra sozluge kamikaze yapan yazar » babam ve oglum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci