turquaz 

kapat
  1. acik kaynak kodlu bir muhasebe yazilimi.e hem acik kaynak kodlu hemde bedava tabi.veritabani olarak (bkz: postgresql) kullaniyor. (bkz: open source)
    (ugly, 02.06.2006 13:48)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» deli olmak » beni birakma » kablo tv 1 ytl » gul » bobby tatketcap » abazanov kardesler » fotospor » fasist » uludag sozluk moderasyonu » cin » yagmur » mr crowley » corabi cikarmadan sevismek » ismet berkan » iyi ki varsin » nese sacmak » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » sanitabant » baglama » havva nin adem in ruh haline etkisi » are you dead yet » abazalik alametleri » neset ertas » die frochliche wissenschaft » starship » hizirla kirk saat » sen alo demeden once » mizah yaratma eylemi » cirkin kizlarin makyaj yapmasinin anlamsizligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa