turn me on 

kapat
  1. norah jones' un come away with me albümünün bir parçası.

Like a flower waiting to bloom
    Like a lightbulb in a dark room
    I'm just sitting here waiting for you
    To come on home and turn me on
    Like the desert waiting for the rain
    Like a school kid waiting for the spring
    I m just sitting here waiting for you
    My poor heart it's been so dark
    Since you've been gone
    After all you're the one who turns me off
    You're the only one who can turn me back on
    my hi-fi is waiting for a new tune
    My glass is waiting for some fresh ice cubes
    I'm just sitting here waiting for you
    Turn me on
    #454856 (ben miyim, 24.07.2006 03:49)
  2. " azdır beni!" anlamına da gelen anglosakson deyimi.
    #454923 (impayatoy, 24.07.2006 04:30)
  3. kevin little in ecnebinin one hit wonder tabir ettigi sohreti yakaladıgı tek sarkısı.
    Let me hold you
    Girl caress my body
    You got me going crazy - You
    Turn me on
    Turn me on...
    Let me jam you
    Girl wine all around me
    You got me going crazy - You
    Turn me on
    Turn me on...nakaratına sahiptir.
    #493178 (BoHeMiaN, 03.08.2006 17:11)
  4. serdar ortaç dan ince ve bir okadar da gıcık sesli kevin little adlı abimizin şarkısıdır. dinleyen vatandaşta göz seğirmesi, sinir kayması görülür.
    #2071596 (ozix, 05.08.2007 00:34)

© 2008 - uludağ sözlük

turn me on başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turn me on ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turn me on nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muzo » sercan » yeni arcelik reklami » internet cafede gecen yaran diyaloglar » phanariot » ermeni soyisimlerinin yan ile bitmesi » chevelle » hakim oynayin dedi » tutunamayanlardan oldugunun anlasildi an » shaqmarion a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games