turlerin devamini saglayan durtuler 

1. yaşamak için şart olmayan , ama türün devamlılığı açısından şart olan dürtülerdir... en önde gelenleri seks ve analık dürtüleridir...
    #734220 (Baravi, 13.10.2006 23:58)
  2. freud'a göre;
    (bkz: cinsellik)
    (bkz: korku)
    (bkz: kaçmak)
    (bkz: saldırganlık)
    #734232 (asiti kaçmış kola, 14.10.2006 00:01)
  3. savaşmak
    #736280 (pamuk proton ve 7 elektron, 14.10.2006 15:20)

© 2008 - uludağ sözlük

turlerin devamini saglayan durtuler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turlerin devamini saglayan durtuler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turlerin devamini saglayan durtuler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sedyeyle girdim yuruyerek ciktim » golgede 35 guneste 45 » amd opteron 8347 » otomatik vitesli araba kullanan erkek » suruden ayrilani kurt kapar » bank asya birinci lig » sleepwalker » osman gokcek » basinda turban kicinda tanga bu ne bicim dalga » derrick rose a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci