turkum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben bir turkum
  2. turkum cunku
  3. ne mutlu turkum diyene
  4. turkum oz elestiri yapiyorum
  5. turkiye de turkum diyememek
  6. ne mutlu lan turkum diyene
  7. turkum sunniyim bagnazim
  8. en iyi kurt ben turkum diyen kurttur
  9. evet turkum ama asker dogmadim
  10. cunku turkum ve baska turkiye yok

© 2008 - uludağ sözlük

turkum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bennu gerede » something i can never have » richie rich in dolar isaretli pijama giymesi » fiat doblo » kara sevda » muhtesem sayi oyunlari » 30 rock » moral duzeltgeci » dolmusta ayakta beklerken yeni gelip oturan kadina » artik samimiyet unsuru haline gelen kufur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci