turkstudent net 

kapat
  1. yutdısında okumak isteyenlere cok faydalı oldugunu düsündügüm site.
    #2093535 (simdi anani laciverde boyadim, 08.08.2007 16:21)
  2. yurt dışı eğitimi için merak edip girdiğim ancak amacına uymamış sitedir kendisi. hayır nasıl bir insan silsilesidir bana denk gelen merak ediyorum. öğretmen lisesinde arküterya bilimi okurken bir acentede ofset baskıcı olarak çıraklık yapıyorum diyorum hala ne güzel diyorlar. **
    #3259121 (dibi dibi rek, 11.04.2008 23:23)
  3. yurtdisinda egitim hakkinda konusmak icin girilen fakat girildigi gibi cikilan, egitimden baska her amaca hizmet eden seviyesiz forum.
    #3419067 (ZirvaninDaniskasi, 19.05.2008 20:03)
  4. yurtdışında eğitimi araştırmak için üye olduğum site. faydalı bilgiler barındırmasına barındırıyor. fakat anında telefonunu veren bi dallamadan mesaj da gelebiliyo.
    #3770018 (bonusssimo, 04.08.2008 18:30)

© 2008 - uludağ sözlük

turkstudent net başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkstudent net ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkstudent net nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» a takimi » fergie » ps i love you » ludwig feuerbach » vangelia pandeva dimitrova » balrog » ali il » aldatilmak » yaran msn nickleri » kus bakisi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games