turklugu kanitlamak 

kapat
  1. bilimsel bir araştıma sonucu gerçekleşen eylem.*

bazıları göstererek kanıtlama peşindedir.
    #2202944 (LocK, 26.08.2007 15:31 ~ 15:32)
  2. emile durkheim gibi kraldan çok kralcılık yapanlara söylenen sözdür.
    #2202970 (dervisabdi, 26.08.2007 15:35)
  3. bazı insanlar kafayla türklüğü kontrol ediyor.
    eğer arkan çıkıntılıysa türkmüşsün, eğer arkan düz ise türk değilsin, eğer yarı düz-yarı yuvarlak ise kökeninde karışıklık var.

zannımca benim haminneleri 72 millet s.kti. *
    #2202978 (peceteye recete yazan doktor, 26.08.2007 15:37)

© 2008 - uludağ sözlük

turklugu kanitlamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turklugu kanitlamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turklugu kanitlamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul universitesi » tugba ozay » basortulu hastalari tedavi etmeyiz » darwen in maymuna benzemesi » statik smiley » tum ozelliklere ragmen sevgili bulamamak » bardakta misir » nihat genc vs i melih gokcek » setback » don lafontaine a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci