turklerin farsligi kabul etmeleri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi
  2. kabul edenler etmeyenler tasari kabul edilmistir
  3. kabul edenler etmeyenler kabul edilmistir
  4. kobilerin birlesmemekte israr etmeleri
  5. erkeklerin araba park etmeleri
  6. bayanlarin araba park etmeleri
  7. fenerbahceliler in adnan polat i refere etmeleri
  8. kadinlarin otomatik vites tercih etmeleri
  9. yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri
  10. kucuk cocuklarin kendilerini net ifade etmeleri

© 2008 - uludağ sözlük

turklerin farsligi kabul etmeleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turklerin farsligi kabul etmeleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turklerin farsligi kabul etmeleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» baslik osurmak » eskisehirspor taraftari » jerusalemm » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » nostaljik tramvayda aglamak » paint it black » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » kayseri » the genius of charles darwin » aynadaki yuzunun karsiligi benim » basak parlak » dave matthews » mental map » toygar isikli » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ingilterece » incek » supermassive black hole » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » scurtel » 16 ekim 2008 grup yorum adana konseri » cennetten kovulan » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » fernando alonso » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » oral ozer » bu siteye erisim engellenmistir » telhiye » waterloo » bob marley