turkleri dunyanin en ustun milleti sanmak 

kapat
  1. yumruk yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış örnekle acıklamak gerekirsek böyle.
    hem üretmiyoruz, her şeyden geriyiz, türbana ota boka laf uzatıyoruz ajdar anik tartışıyoruz utanmadan bir de biz üstün milletiz diyoruz. başarılar dilerim üstün milletim.
    ha surasını unutmuyorum atalarımız üstünmüş torunları yüzsüz.
    #899538 (sercan yanaz, 23.11.2006 19:04 ~ 19:05)
  2. (bkz: madem turksun goster de urksun)
    #900099 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 23.11.2006 21:13)
  3. (bkz: sen beni güldürdün allah da seni güldürsün)
    #900109 (dont be cute, 23.11.2006 21:16)
  4. doğru olmasa da türkleri dünyanın en aşağılık, en gerizekalı, en beceriksiz milleti sanmaktan kat kat daha iyidir. sonuçta herkes kendi milletini vatanını sevmelidir. ama eksik yanlarını da bilmelidir.
    #900110 (grandmaster flash, 23.11.2006 21:16)
  5. (bkz: her millet gibi büyük türk milleti)
    #900119 (siyahbeyazkizil, 23.11.2006 21:17)
  6. herhangi bir milleti en üstün millet sanmaktan farkı olmayan ırkçı düşüncedir. hangi millet prototiptir ki. bu milletin içinden 17 aylık bebeğe tecavüz eden de, fatih sultan mehmet de, mustafa kemal atatürk de çıkmış. üstünlük, erdem, ahlak tabiyetle değil kişiyle alakalıdır. tamamen kişiseldir. ne fatih ne de atatürk türk oldukları için üstün değildir. onları büyük kılan kişisel özellikleridir. hiçbir milletin bir diğerine olan üstünlüğünden bahsetmek mümkün değildir. ayrıca üstünlük bir kıyaslama gerektirir. bu kıyas için kıstas nedir, kimdir?
    #900136 (unusual suspect, 23.11.2006 21:20)
  7. (bkz: türk'ün türk'e propagandası)
    #900164 (telashe, 23.11.2006 21:24)
  8. yerli amerikalıları türk yapan zihniyet..

"duydun mu amerikanlar türk'müş"
    -hade yaa.. dinazorlar için de öyle diolar..
    #900191 (radikalcevap, 23.11.2006 21:31)
  9. bize öğretilenlerin tam tersinin yabancılara öğretildiğini düşünürsek, normal bir şey.
    #900193 (goXel, 23.11.2006 21:32)

© 2008 - uludağ sözlük

turkleri dunyanin en ustun milleti sanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkleri dunyanin en ustun milleti sanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkleri dunyanin en ustun milleti sanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 11 mayis 2005 » mistik guc » bana bagiramazsin diyen sevgili » gumruk mustesarliginin sitesindeki turk bayragi » nazim hikmet oratoryosu » gozyasi » pulemjot kalashnikova » light » 3 u 1 arada » degisik yasam felsefeleri » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » ilbay » gokhan zan » ofsayti anlamayan kadinlar » hasan karakaya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uzaktan kumandali essek » yarim kalmak » balik burcu erkegi » squadron » minik mavi balina » kucuk suya ne denir » 7 milyon euro » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » kim en yakinindakini taniyabilir ki » yaran facebook gruplari » ali ersin kelleci » pkk teroru » insanlar ciftlesirken izleyen maymunlar » sozluk yazarlarinin itiraflari » chris keller