turklerde gorulen kendini asagilama 

kapat
  1. başlık bi çok şey olabilir misal : turkiye cumhuriyeti vatandaslarinda gorulen benligini inkar , turklerin tarihini bilmemesi , turklerin israrla kulturlerini terketmesi neticede hepsinin çıkacağı yer aynı..kimse alınmasın darılmasın , ben de dahil bi çok kişi moore'un ütopyalarıyla kendimizden geçerken varidat'tan bi haberdik..edebiyat derslerinde ucundan gördüğümüz hamlet'i entelim ben diye hava atma öğresi olarak kullanırken , divan edebiyatındaki bülbülle dalga geçtik..orhan gencebay'ın batsın bu dünyasının sözlerini ingilizceye "bire bir" tercüme edip eğlenirken , adama alman müzik okullarından birine onur ödülü verildi bunu kaçırdık..ama bi yandan da , laf söylettirmedik aklımızca..mc donald's ı kötüledik , bi anda orhan gencebay sever olduk , bi anda hepimiz neyzen tevfik gibi konuşmaya başladık..ikisi de olamadık sonra..hem türkler şöyle böyle esprilerine güldük , türksün dimilere fıkra gibi giriler yazdık , hem türklere sorulan aptalca sorularda ,türkleri koca kültürü bilmeyen yabancıları aşağıladık..kısacası o olduk bu olduk ,biraz şu yazardan biraz bu yazardan , biraz şu akımdan , biraz bu diziden , biraz şu uuserdan biraz evdeki anneden babadan bişiler aldık da , tam öğüttük mü bilmem..
    işin acısı tüm bu kimlik bunalımlarını , tüm bu avrupa mı anadolu mu kaosunu inkar edip iki tarafa da bok atmakla yetindik..adına da "sentez" dedik ,"eleştiri" dedik "özgürlük" dedik..aslında , kendimizden koptuk , anadoluyu küçümsedik avrupaya meyil ettik ,baktık gördük ki bi haltları yokmuş kendi benliğimize dönmeye çalıştık ama onun için de çok geçti..böyle yetim gibi ortada kaldık diyemedik..
    #2897271 (hefeweizen, 26.01.2008 01:35 ~ 01:39)
  2. bir kısım sözde aydın tarafından bilinçli olarak yapılan , türk olanı,türk'e ait olanı aşağılamayı öğretilen insanlarımızın, yaptığı ezberlerdir.
    #2897390 (naturalboy, 26.01.2008 01:59)

© 2008 - uludağ sözlük

turklerde gorulen kendini asagilama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turklerde gorulen kendini asagilama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turklerde gorulen kendini asagilama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar tasci » okan bayulgen » iyi celebrity vs kotu celebrity orani » abd olimpiyatlardan cekilsin » hakan sukur » ruya gorup iman eden ateist » seker bayrami nda seker kesmek » 1487 » yaran nickler » komik dukkan isimleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games