turkler muslumanlar otekiler 

kapat
  1. valtaire 'in gözünden, türk-islam dünyası ve karşı tarafın ele alındığı bir kitap.

--spoiler--
    türklerin sırtına yüklediğimiz iftiralar koskoca bir kitap olur.

türkleri sevmem, fakat iftiradan o kadar çok tiskinirim ki,

onlara atılan çamura bile katlanamam.

türkler gururludur ama asilzadelik taslamazlar; yiğittirler ama düello etmezler,ancak harbe giderken kılıç takarlar.
    --spoiler--
    #3375510 (templar, 09.05.2008 15:12)

© 2008 - uludağ sözlük

turkler muslumanlar otekiler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkler muslumanlar otekiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkler muslumanlar otekiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» x de oldugum icin katilamayacagim zirve » pazertesi diyete basliyorum » pazarlik yapan insanlarin hissettigi muthis huzur » st ilyas kilisesi » iselek » lost » kaptan muazzam » virgin radio » ali gultiken » erkeginin ayagini yikamayi gurur yapan kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci