turkler e kultur soku 

kapat
  1. öncelikle haberin kaynağı;

http://www.guardian.co.uk/world/2008/may/19/turkey

Türkiye' de bugün başlayan sigara yasağı, ingiliz The Guardian gazetesinde ilginç yorumlarla duyuruldu. The Guardian, Türkiye' de kamuya açık yerlerde başlayan sigara içme yasağıyla ilgili haberinde, -Gönülsüz Türkler, sigara yasağına hazırlanıyor- başlığını kullandı. Gazetenin haberinde, bugünden başlayarak aşamalı olarak uygulanacak sigara yasağının, “bulundukları mekana aldırmaksızın, dokunulmaz bir şekilde sigara yakabilen milyonlarca Türk için büyük bir kültür şoku yaratacağı- öne sürüldü. (kaynak : ntvmsnbc.com)

burada esas dikkati çeken nokta, küresel bilgi çağını yaşadığımız ve bilginin (mübalağ olarak) ışıktan daha hızlı hareket ettiği günümüzde, birilerinin bizi nasıl tanımladığıdır... Dikkati çeken bir diğer nokta ise bizim bundan rahatsız olmamamızdır. Adam sendecilik ile bize itham edilenleri kabul eden toplum olup çıkmak ise sadece acıdır.
    #3417691 (ridvan neisteroy, 19.05.2008 14:59 ~ 15:00)

© 2008 - uludağ sözlük

turkler e kultur soku başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkler e kultur soku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkler e kultur soku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» derealizasyon » turk televizyonlarindaki cadili diziler » arto tuncboyaciyan » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » losing my religion » senin olmaya geldim » cogul kisilik » pink floyd » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » erketede bekleyen saz ekibi » turk futbolunun duran top hastaligi » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » sevgilinin hasta olmasi » vicdan » sozluk lan burasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serdar ortac » cok eski sevgilinin aramasi » pure » mario elie » kopeklerin birbirine girmesi » ben bu yaziyi sana yazdim » ota boka anket demek » alaydim elin elime » ince uzun parmakli zarif eller » anilingus » 80 lerde cocuk olmak » birak ya hu » christina aguileranin varmisin yokmusuna katilmasi » 90 larda cocuk olmak » bell x15