turkler bunu hep yapiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. x bunu hep yapiyor
  2. doktorlar bunu hep yapiyor
  3. show tv bunu hep yapiyor
  4. turkler baskasinin spermiyle cocuk yapiyor
  5. turklerden turkler seklinde bahseden turkler
  6. bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor
  7. ben bunu bilir bunu soylerim
  8. bunu okuyan bunu da okudu
  9. bunu alan bunu da aldi
  10. bunu yapan bunu da yapti

© 2008 - uludağ sözlük

turkler bunu hep yapiyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkler bunu hep yapiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkler bunu hep yapiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zalgiris kaunas » kimya diliyle olum » aslan kral in oglu » magnifique » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » esens » bebek okan » coconut tequila » italyan otuzbiri » imam hatip lisesi » senin isin ankaradan bozuk yegenim » disko krali » lcd vs plazma » hos sohbet » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » benjcev » sacriter » korkusuz » masaka » bilanco » kim en yakinindakini taniyabilir ki » pkk teroru » ipsiz recep » abdullah gul » yanlis anlasilmis sarki sozleri » hrant dink » deniz feneri almanya dan bana ne » corcorado » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek