turkiyenin araplasmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turklerin araplasmasi
  2. afrikali cocuklarin araplasmasi
  3. ben turkiyenin geliniyim
  4. turkiyenin milenyum solculari
  5. turkiyenin petrol ihrac etmesi
  6. turkiyenin kuzey irak ile masaya oturmasi
  7. turistlerin turkiyenin para birimini kere sanmasi
  8. turkiyenin guzel sesli insan cenneti olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

turkiyenin araplasmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiyenin araplasmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiyenin araplasmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayata dair ic burkan detaylar » smooth dancer » uyumak lazim » sozluk yazarlarinin yurdum insanini yansitmamasi » ulusozluk nba fantasy league » ispanyolca » ezginin gunlugu » mmorpg » benighted » sozluk yazarlarindan aforizmalar » cek git bebegim » amasra da assagilik tecavuz girisimi » yagmur altinda opusmek » okumak cehaleti alir eseklik baki kalir » yorulmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fabrikator » manuel » ne olacak bu sagin kompleksi » bir seylere inanma ihtiyaci » giuseppe verdi » gece iskencesi » acz ve fakr » coumineol » behavioral autogynephilia » manowar » sozlukten kiz indirmek » istanbul kizlari » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » dun gece » decl