turkiyede kurt sorunu yoktur 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kurt sorunu yoktur sorunlu kurt vardir
  2. kurt sorunu yoktur
  3. kurt sorunu yoktur diyenin at gozluklerini kirmak
  4. kurt sorunu yok turk sorunu var
  5. kurt yok kurtce yok kurt sorunu yok ne var lan it
  6. kurt sorunu yok kurt istilasi var
  7. turban sorunu yoktur
  8. turban sorunu yoktur sorunlu kafa vardir
  9. kurt sorunu
  10. kurt sorunu akp ile basladi

© 2008 - uludağ sözlük

turkiyede kurt sorunu yoktur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiyede kurt sorunu yoktur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiyede kurt sorunu yoktur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 934 tane fake hesabi olan yazar » richie kotzen » galatasaray » yusuf simsek » ukteyi artilayan zihniyet » ayak fetisizmi » ayrinticilik » kahve » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » milliyetciligin sozlukte tavan yapmasi » elazig anadolu lisesi » dis » aleksi » basbakana coban demekle caylak olunmaz » you don t mess with the zohan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » desmond david hume » takimina gol atan futbolcunun kartini yirtan cocuk » ahmet yildiz olmedi » hvite krists dod » fight club » tu kaka bana » acilan bir basligin dini tartismaya konu olma hizi » mevlut erdinc » mulayim » nouriel roubini » gotverenlik » bl » maske » 1 gun gecti unutamadim seni » 7 turbanlinin birlesip huh cekmesi