turkiye yi istanbul dan ibaret sanan zihniyet 

kapat
  1. kanımca ülkesine ihanet eden insan tipidir. sosyal, kültürel, ekonomik alanda büyük metropollerin yarattığı ütopya`dan başı dönmüş, gerçekleri idrak edememiş bünyedir.
    #3621698 (sex files, 05.07.2008 01:11)
  2. tipik kemalist sanrısıdır. oysa bu memlekette çankırı'nın da olduğunu unutmamalıdırlar.
    #3621717 (amsiklopedik enformasyon, 05.07.2008 01:13)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye yi istanbul dan ibaret sanan zihniyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye yi istanbul dan ibaret sanan zihniyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye yi istanbul dan ibaret sanan zihniyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nickimicinotuzharfgerekiyormus » accelerate » devrimci genclik dergisi » here comes the sun » yavsakimsi » uzun asklarin kisa vedasi » mistik guc » resurection » olum vurusu » zeyno baran » kadinlarla ilgili gercekler » yalnizligin anlasildigi anlar » izam » sol frame nin kahvehaneye donmesi » tu kaka bana » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tera patrick » zargana » k i n » masumiyet » 208 67 220 220 » yom kippur » kilis milletvekili ve sunnet » yaran okuyucu yorumlari » i love you baby diyen bebek » ali sami yen cehennemi » fars haber ajansi » dalibor bagaric » dusunmekte zorlanan insan » angelina jolie » kim en yakinindakini taniyabilir ki