turkiye ye dusman ulke ve gruplar 

kapat

1. yunanistan, guney kibris rum kesimi, ermenistan, rusya, portekiz ve çoğu avrupa ülkeleri( özellikle baltik ulkeleri)dir.
    kimi abd'li, israilli ve kurt gruplar da grup olarak * Bu ülkelere yardım ederler.
    Bu ülke ve gruplar arasında çok güzel denklemler vardır. hem Bu gruplar ülkelere hem de ülkeler gruplara türkiye cumhuriyeti'ni huzursuz etmek için yardım ederler. ama sonuçta hepsi grup yapılarak canları sikilir. ya şimdi ya da Birgün.
    #2466774 (kasgarli tost, 13.10.2007 23:38 ~ 23:40)
  2. yağmur oğlum!

bugün tam bir buçuk yaşındasın. vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. öğütlerimi tut, iyi bir türk ol.
    komunizm bize düşman bir meslektir. bunu iyi belle. yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. ruslar, çinliler, acemler, yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
    bulgarlar, almanlar, italyanlar, ingilizler, fransızlar, araplar, sırplar, hırvatlar, ispanyollar, portekizliler, romenler yeni düşmanlarımızdır.
    japonlar, afganlılar ve amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır.
    ermeniler, kürtler, çerkezler, abazalar, boşnaklar, arnavutlar, pomaklar, lazlar, lezgiler, gürcüler, çeçenler içer(de)ki düşmanlarımızdır.
    bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı.
    tanrı yardımcın olsun!

nihal atsız
    4 mayıs 1941

(bkz: eksik kaldı mı)
    (bkz: dost ve kardeş ülke papua yeni gine)
    #2466788 (yav napcan adimi, 13.10.2007 23:42)
  3. sırbistan da osmanlı'dan ayrılmasından beri türk düşmanı olan ülkelerdendir.
    #2466791 (tifosi, 13.10.2007 23:42)
  4. bu ülkelerdeki halkların çoğu da türk karşıtıdır. gruplardaki zaten malumünüz karşıtoğlu karşıttır.
    bakmayın siz kimsenin, 'turkish kebap good' 'raki balık cool' dediğine.
    #2466806 (kasgarli tost, 13.10.2007 23:46 ~ 23:49)
  5. (bkz: türkler)
    #2466844 (ernest everhard, 13.10.2007 23:54)
  6. isviçre, isveç, danimarka, norveç ve bilimum kuzey ülkesi.
    #2466855 (shalamar, 13.10.2007 23:56)
  7. (bkz: türkün türkten baska dostu yoktur)
    #2466868 (akraba evliligi urunu, 13.10.2007 23:59)
  8. turkiye nin de * dusman oldugu ulklelerdir.

Yunanlilar*
    Ermeniler*
    Komunistler* * *
    Fasistler*
    Kurtler*
    Fransizlar*
    Amerikalilar*
    Ruslar* *
    italyanlar*
    ispanyollar*
    Yahudiler*
    ingilizler*
    Araplar*
    Dominikler*
    Almanlar*
    cinliler*
    Kibris Turkleri*
    Dunyanin geri kalani~cunku Turk degiller!
    Turkler* *

http://www.uncylopedia.org/wiki *
    #2466897 (revolter00, 14.10.2007 00:05 ~ 00:06)
  9. (bkz: alayı)
    #2467183 (TwOfIsTeD, 14.10.2007 00:53)
  10. ülkeler sevgi bulutları değildir arkadaş olsunlar topraklarını bölüşsünler herkesin amacı bellidir ,kendi ülkesini dünyanın en iyi devleti yapmak he kime göre neye göre işte o da devletlerin politikasını belirler kimileri almak istedikleri ülkeyi içten böler kimileri açıkça savaş ilan eder. bu bağlamda:
    (bkz: alayı)
    #2467208 (hefeweizen, 14.10.2007 00:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

turkiye ye dusman ulke ve gruplar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye ye dusman ulke ve gruplar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye ye dusman ulke ve gruplar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turkiye ye dusman ulke ve gruplar. Copyrights of the articles are belong to their authors.