turkiye uzerine entrykalar 

kapat
  1. sözlük yazarlarının türkiye cumhuriyeti üzerine kurduğu entrykalar bütünüdür, cogu gülünc olmakla birlikte , dogruluk payıda vardır. gercek olan tek şey, düşünen beyinlerin var olması ve olacağıdır. bu ülke 12 eylül belasını atlatmaya calısıyor, sacmalamalar olacak tabiki.
    #3629595 (aclik kader olamaz, 06.07.2008 23:02)
  2. (bkz: dahi anlamındaki -de ayrı yazılan bir merettir)
    #3629634 (hemfuckirhemsuurlutospaga, 06.07.2008 23:08)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye uzerine entrykalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye uzerine entrykalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye uzerine entrykalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otuz kupona alinmadi bu vatan » nane limon » muzaffer eryilmaz » sigarayi birakmanin zararlari » micky green » sucugu dogradiktan sonra soymak » cuma aksami » para piyasalarindan gelen karisik sinyaller » genpatech » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » fugitive pieces » hayattan sikilmak » kadini seksi gosteren unsurlar » istinye park » aslan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erdal guney » yaran entryler » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » silikon yorgan » ferigim » kaan altan » driving miss daisy » atilla kart » dibutil suksinat » the boy in the striped pyjamas » numaranizi arkadastan aldim » zekeriyabeyaz » gece vakti disarda gezen kiz » seriatcilarin devrimcileri keklemesi