turkiye satilir badem gozlu olmaz 

kapat
  1. "kor olur badem gozlu olur" lafının, söz konusu "vatan" olunca tutmadığını gösteren hadisedir.

yahu petkim, seka, seker fabrikalari, tupras...

kör öldü ulan ağlayanı yok...
    hani ulan bunun badem gözlüsü!!!?
    #2012118 (benden yazar olmaz, 26.07.2007 03:32 ~ 03:36)
  2. ülke satılır başkaları badem gözlü olur şeklinde de düşündüren durum. *
    #2012132 (bucu, 26.07.2007 03:36 ~ 03:37)
  3. geçmişte satılan ülkelerin badem gözlü olmadığı gerçeği göz önüne alınırsa makul bir tahmindir.

(bkz: ırak)

(bkz: endonezya)
    #2012727 (etienne, 26.07.2007 10:57)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye satilir badem gozlu olmaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkiye satilir badem gozlu olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye satilir badem gozlu olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgili ile dertlesmek » dolmusta ayakta beklerken yeni gelip oturan kadina » pes 2008 » midnight club los angeles » optik baskan » karayazilim » lutfen bana ismimle hitap et » kadavra » bekletildiginde surekli odemeli arayan kisi » kansob a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci