turkiye onu konusuyor 

kapat
  1. genelde hürriyet gibi populizm meraklısı gazeteler tarafından haftada bir aksatmadan atılan başlıktır. sıradan bir insanın sıradan bir davranışı, başarısı, başarısızlığı büyütülerek sanki yeri göğü inletmişcesine "türkiye bu genci konuşuyor" başlığıyla gözümüze sokulur.

bazen iştahları kabarır işin boyutunu büyütürler. o zaman başlık "amerika harika türk gencini konuşuyor"dur. burda da büyük ihtimalle gazeteden birisinin abd'de yaşayan bir akrabası, eşi, dostu ballandırılarak anlatılır.

bilmiyorum belki fazla art niyetliyim ama hiç samimi gelmiyor.

(bkz: adı çıkmış dokuza inmez sekize)
    #47422 (july4th, 31.01.2006 21:55)
  2. su aralar tugba ekinci icin gecerli televizyonlarda merak uyandırma sloganı ondan önce ahu meric pop star bayhan bbg evideki melih edi sonra kaynana semra hep bu sloganla yutturulmustur.
    #1236434 (şenlik, 31.01.2007 07:52)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye onu konusuyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkiye onu konusuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye onu konusuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» enternasyonel topkapi kosusu » ogrenci evinde hali yikanmasi » cenk erdem » dtp nin pkk yuzunden oy kaybetmesi » yaran msn diyaloglari » beyaz atli prens » buyudukce degisenler » sevgilisinin kulagini yalayan niyeti bozmus erkek » haime pahilio » kimi sevsem sensin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games