turkiye nin yuz karasi bjk 

kapat
  1. şanssız bir şekilde porto deplasmanından mağlubiyetle dönen beşiktaşımızın bazı yazarlarımıza göre aldığı sıfat.

sormazlar mı adama sen değil miydin 2 hafta önce marsilya maçıyla sevinen diye.
    sormazlar mı adama sen değil miydin liverpool u yendiğimizde gururlanan diye. *

kusura bakma sözlük seni de kirlettik biraz ama nabalım hayat böyle.
    (kedisever satanist, 11.12.2007 23:45 ~ 23:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ruzgarin lafi yok » tarihteki buyuk yalanlar » topuklu terlik » partizan » chuck » giri » champions online » bulutsuzluk ozlemi » fethullah gulen » kugu acilisi » sehitler olmez vatan bolunmez » para icin anneanne ya da babaanneyi ziyaret etmek » elini attigi yeri kurutmak » asik olamamak » asi » aclik kader olamaz » serefli intertoto » lanet olsun seviyorum » anne entrylerim okunmuyor » demir aliyo » jolenin sadece ortadogulu genclere ozgu olmasi » dinsizlik » alameda » iserken sicmak » nescafe nin icerigi » ta sevgilinin » everything is going to be allright » osis » ben geneleve gitmem diyen erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa