turkiye nin yurtta sulh cihanda sulh yalani 

kapat
  1. aslına bakılırsa dönemsel olarak oldukça gereksinim duyulan zamanlardan türetilmiş söz. savaşlardan çökme noktasına gelmiş bir enkazın içinden çıkan yeni bir ülkenin takınacağı barışsever hava çokta şaşırtıcı değildir. hele ki miras aldığı bir tarihin gelecekte peşini bırakmayacağı gerçeği gibi. içte ve dışta uygulanan politikaların değiştiği konjöktörler yaratısılsın yeter ki.
    #3582215 (sex files, 25.06.2008 20:02)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye nin yurtta sulh cihanda sulh yalani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkiye nin yurtta sulh cihanda sulh yalani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye nin yurtta sulh cihanda sulh yalani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emilie de ravin » vakit » gezilesi internet siteleri » sozlugun ebesine format dahilinde tecavuz etmek » metal muzik dinleyen musluman » lost control » orgazm olmanin bin yolu » ludovico treatment » saptama yaptim kuyuya tasi attim » dunun dikkat ceken entryleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games