turkiye nin turkiye den baska dostu yoktur 

kapat
  1. son zamanlarda gelişmesini beklediğim düşünce akımıdır. turk'un değil türkiye'nin olarak bu ibarenin değişmesi çok büyük faydalar sağlayacaktır. çünkü azerbeycan'nın bile türkiye'yi kıbrıs sorununda yanlız bırakması, batı asya türklerinin türkiye'yi ..kine takmaması buna bir kaç örnektir. amerikancı, ingilizci, arapçı dallamaların ülkemizde kol gezdiği düşünülürse tokat gibi bir başlangıç olabilir bu düşünce akımı.

zorunlu edit: ayrıca ayar vermeden önce entryi okumak ciddi anlamda fayda sağlayacaktır. türkün türkten başka dostu yoktur başlığıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir başlığa ayar vermek aramaya inanmak sözlüğün kaliteli yazarlarına yakışmamaktadır.
    #1478547 (markasiz, 01.04.2007 11:12 ~ 11:32)
  2. devletler arasında dostluk yoktur, çıkar ilişkileri vardır.
    #1478684 (marvin, 01.04.2007 12:12)
  3. vardır .o da aldar' dır.
    #1478699 (carlitobrigante, 01.04.2007 12:16)
  4. devletlerin birbiriyle dost olması zaten saçmadır. ingilizlerin dediği gibi dostum yok menfaatim var. eğer iki devlet biz dostuz diyosa ikisininde bu göstermelik dostluktan çıkar sağladığı anlamına gelir.
    ama halklar dost hatta kardeş olabilir. orta asyadaki türkler bizim kardeşlerimizdir. hatta müslüman müslümanın kardeşidir sözünden yola çıkarsak tüm müslümanar bizim kardeşimizdir.
    #1478736 (sidewinder, 01.04.2007 12:25)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye nin turkiye den baska dostu yoktur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkiye nin turkiye den baska dostu yoktur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye nin turkiye den baska dostu yoktur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adalet ve kalkinma partisi nin kapatilmasi » pamuk prenses i igfal ederek uyandiran prens » tarkan filmlerindeki hatalar » fethi pasa kutuphanesi » 18 kilo altin » beraat kandili » adolf hitler » sir isaac » bor ihracatinda turkiye nin dunyada birinci olmasi » 111i1ilerine a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games