turkiye nin sesi radyosu 

kapat
  1. trt ye bağlı radyodur. ingilizce yayın da yapıyordu voice of turkey olarak.
    #1934667 (isildur, 14.07.2007 20:45)
  2. voice of america *klonudur.
    #2002530 (akustik, 24.07.2007 20:28)
  3. dünyanın 4 bir köşesinde arapça'dan farsça'ya, sırpça'dan hırvatça'ya pek çok dilde yayınları vardır. internet sitesinden canlı olarak da ulaşılabilir.

http://www.trt.gov.tr/wwwtrt/tsr.aspx
    #2594431 (massattack, 15.11.2007 19:12)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye nin sesi radyosu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye nin sesi radyosu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye nin sesi radyosu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » prezervatif yerine migros poseti takmak » hic » yaz tatilini cadirda gecirmek » demokratik toplum partisi » kizla mac muhabbeti yapmak » hinterland » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » 0 533 748 32 54 » adana da starbucks olmamasi » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » selam ver » antonio graves » ali ersin kelleci » zall misin yok musun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yilmaz ozdil » emo » muhalefetten destek istemek » tren yoluna para koymak » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » parayi bulunca nick degistirmek » replica » paul gilbert » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » kilis milletvekili ve sunnet » zekeriya oz » spam sozluk yazarlari » pkk nin sonunu siyaset mi getirir asker mi » examenglish com » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi