turkiye nin en buyuk heykeli 

kapat
  1. ankara polatli da sakarya meydan muharebesi anısına yapılan 32 metre boyundaki heykel.
    #3780165 (yogurtsuzcacik, 06.08.2008 19:59)
  2. dikkat çekmesi için hızlı trenin yolunun üzerine yapılmıştır.
    #3780244 (fuzuli, 06.08.2008 20:20)
  3. ankara-eskişehir istikametinde giden herkesin görebileceği yaklaşık 32 metrelik heykeldir.
    #3780294 (sonic, 06.08.2008 20:37)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye nin en buyuk heykeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye nin en buyuk heykeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye nin en buyuk heykeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sapkin bir beynin lobundan akanlar » anatolianrock » dindarlara kin gutmek » jon donais » burda mi yersiniz paket mi yapalim » laz muzigi » sozlukten kiz kaldirmak » mankini » 1961 » behold the man » cagrisim » erhan goksel » acik anksiyete » hipnoz » bir ahmet yildiz olmedi vardi noldu ona » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gitar calmaya klasik gitar ogrenerek baslayin » medya canavari » move » sagopa dan baskasini tanimam abi » 2008 kuresel ekonomi krizi » animal farm » agla sevgili yurdum agla » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » yaran yanlis okumalar » merhamet » olum mecliste vekiller teklif ediyormus » sacmalamada sinir tanimamak » kip winger » sol frame » schizo