turkiye nin acil okul ihtiyaci var 

kapat
  1. desteklenmesi gerek kampanya. resmi birimler de haberdarmış. rahatlıkla msj atılabilir.
    #1560638 (pilotmont, 23.04.2007 22:30)
  2. - abi türkiye'nin acil okula ihtiyacı var...
    + ne yapmak lazım?
    - işte mesaj yazıyorsun, 5 ytl sayılıyor her mesaj...
    + iyi de benim cep telefonum yok, ben ne yapacam?
    - git okullarda bekçi köpekliği yap bari!
    + bak onu yapabilirim...

sadet; herkes elinden geleni yapsa iyi olur!
    #1560784 (scooby doo, 23.04.2007 22:58)
  3. harika bir kampanya olmakla ve desteklememizle beraber neden bizim 5 ytl göndermemizin gerektiği üzerinde durup durup düşünüldüğü nerede devlet, verdiğimiz vergilerin içinde acaba kaç tane 5 ytl vardı diye üzerine sorular üretilen kampanya.
    #1560894 (chemsuk, 23.04.2007 23:17)
  4. an itibariyle feridun düzağaç'ın da bir okulun bedelini karşılayacağını telefonla beyan ederek katılmış olduğu kampanyadır.
    ..çok şeker yaa!..
    #1561166 (paranoia, 23.04.2007 23:56 ~ 14.05.2008 13:45)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye nin acil okul ihtiyaci var başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkiye nin acil okul ihtiyaci var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye nin acil okul ihtiyaci var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» charmander » yuva » amd opteron 2360 se » jorge loureiro felipe » zenginlerin fakirlere olan bakis acisi » surekli anlatilan anestezi anilarinin evrenselligi » georges melies » uludag sozluk » mahalleyi toplayip wall of death yaptirmak » ulkeyi satmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci