turkiye laik kalmali mi sorusu 

kapat

1. bbc de cumhuriyet mitingleri sırasında geçen alt yazı.

"türkiye laik kalmalı mı?"

(bkz: hadi gidin şimdi ampullere oy verin)
    #1757051 (lost control, 12.06.2007 02:24 ~ 03:26)
  2. ortalığı karıştırmak için oynanan sıradan bir olaydır. türkiye vermiş olduğu kozlar yüzünden bu saçma sapanlıklarla uğraşmak zorunda kalacaktır. zamanında laiklik adına atıp tutan, gerektiğinde sakınmadan küfür eden kişiyi başbakan yapan halk ayıklamak zorundadır pirincin taşını..
    #1757074 (demester, 12.06.2007 02:34)
  3. bazı şeyler wardır ki bunların dile getiriliyor olması bile bazı şeylerin değiştiğini gösterir bu soru da öyle bir şeydir böyle birşey dünya üzerinde bir varlığın bile kafasının kıyısından köşesinden geçtiyse birşeylere tepki gösterme zamanı gelmiştir. Durmalı düşünmeli ona göre hareket edilmelidir. Bu soru umarım ki hepimiz tarafından insan nefes almalı mı sorusu kadar manasız olmalıdır.
    #1757178 (narsil, 12.06.2007 03:15)
  4. "turkiye laik degil zaten" diye cevap verilecek soru. asil sorulmasi gereken soru "turkiye'nin laik olma zamani gelmedi mi".

turkiye goruldugu gibi laik degildir, din ve milliyet ozgurlugu yoktur. * *
    #1757186 (stratej, 12.06.2007 03:17)
  5. öncelikle olmalımı olmamalımı yoksa hiç düşünmemelimi denildikten sonra hadi len diye cevap verilmesi gereken sorumsu.
    #1757228 (ben bilememki, 12.06.2007 03:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

turkiye laik kalmali mi sorusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye laik kalmali mi sorusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye laik kalmali mi sorusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turkiye laik kalmali mi sorusu. Copyrights of the articles are belong to their authors.