turkiye kuzey irak a girdi mi 

kapat
  1. 28/07/06 tarihli milliyet gazetesinde yer alan haber. bazı kürt sitelerine göre türk ordusu, ırak'a girip çıkmış bile.

http://www.milliyet.com.t...06/07/28/son/sonsiy01.asp

ayrıca konuyla bağlantısız olsa da :

(bkz: alper tunga öldü mü)
    #473125 (cooler than jesus, 29.07.2006 03:10)
  2. bugün girmiş girmemiş ne farkeder sorusunu aklıma getiren olay.türkiye eninde sonunda kuzey ırak'a girecektir.amerika istesin istemesin çok önemli değil.şehit sayımız artık tahammül sınırlarının üstündedir.zaten bu durumda bush'u kim ipler ki?
    #473196 (hakande84, 29.07.2006 04:24)
  3. 29 subat 2008 gunes operasyonunun süresini kısa bulan bir kişinin kuzey ırak'a girilip girilmediğinden emin olmaz bir şekilde sorduğu soru.
    #3076356 (arabaciarabayatasget, 29.02.2008 20:49)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye kuzey irak a girdi mi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkiye kuzey irak a girdi mi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye kuzey irak a girdi mi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece ve muzik » tekken3 » hava bedava su pet siselerde » ya ben bilmiyom ya » sarkilarda huzun var » apocalypse please » eller aglatir » bizden kacmaz » cirak » wtt a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci