turkiye iskocya olur mu 

1. pantolon yerine etek giyen hatunların erkekler üzerinde oluşturdukları mahalle baskısı sonucu sorulmuş sorudur.. hepimiz madem ki insanız, ne diye bu farklılık..bir kıyafet biçimi tasarlayalım, hepimiz aynısını giyelim.. rahatsız oluyorum ve ayrıca şu anda çok rahatsızım..

ayrıca o etek iskoç erkeğinde hoş durabilir; ama biz bacakları kıllı bir milletin çocuğuyuz kardeşim.. kahvede, ortamda nasıl bakarız birbirimizin yüzüne.. olmaz, olmamalı, oldurmayın..
    #2406030 (xiphoideus, 30.09.2007 18:59)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye iskocya olur mu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye iskocya olur mu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye iskocya olur mu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tevitol » mehmene banu » subay » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » brugge » 3harf sozluk » bir populer kultur magdurunun ruyalari » 16 subat 2002 fenerbahce galatasaray maci » understanding » superseks » vatanim icin goreve hazirim » turk kizlari » creed » sozluk u birakip facebook ta takilmak » kalpsiz adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » elfmsd » terorist ile askerin evlemesi sonucu olacaklar » grand ekinoks » penisi fermuara kistirmak » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » zollinger ellison sendromu » net sicarsin » anlamli sarki sozleri » powerofaith » opsene lan » moldovya » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » genc sabri saci » nekromantik