turkiye finans kobi beyleri 

1. metal işleyen bir fabrikada başlayan, bilimum üretim ve ihracat faaliyetini denetleyen patronların at üstünde fabrikalarından ayrılıp kobi sokakta diğer at üstü kobi beyleriyle buluşmalarıyla devam eden, tüm beylerin atlarını dört nala çayırlara sürmeleri ve çayırda diğer kobi beyleriyle kaynaşıp orta dünya'ya doğru yol almalarıyla sona eren reklamımsıdır.

türk'ün atlara olan tutkusunun üretimle harmanlandığı bu reklama para veren bankaya, reklamı öneren ve hazırlatan kreatif ötesi ajansa veee elbette yönetmenine şükranlarımızı bir borç biliriz.

işte reklamın dillere pelesenk olacak, listeleri kasıp kavuracak şarkısının sözleri:

(ayna'nın kiziroğlu'sunu hatırlatıyor sanki)

Desteğini aldı geçti peh peh peh
    Engelleri aştı geçti hey hey hey
    Fırsatları kaptı geçti
    Alan kim, satan kim, yapan kim, yayan kim
    Kim kim kim kim
    Kobilerin Mustafa Bey
    Benim müşterim, Aslan müşterim

Bilmeyeni bilen yapar peh peh peh
    Görmeyenin gözün açar hey hey hey
    Rekabeti düzgün yapar
    Ağan kim, paşan kim, hanım kim, bankan kim
    Kim kim kim kim
    Kobilerin finans beyi
    Türkiye Finans... Türkiye Finans

Kobilerin finans beyi
    Türkiye Finans... Türkiye Finans

bu da reklamı izleyememe talihsizliği yaşayanlar için linki:

http://www.turkiyefinans....ans/kobi_reklam_filmi.asp
    #4226111 (ahlak polisi, 13.11.2008 23:42 ~ 23:44)
  2. dünyanın en sikindirik reklam sloganı ve reklamıdır efendim.
    #4253222 (mosquito queen, 19.11.2008 21:18)
  3. eureko sigortanın da reklamını yapan ajans ın yapmış olduğunu düşündürten reklam şeysi.
    #4310433 (emrefc, 02.12.2008 22:14)

Copyright © 2010 - uludağ sözlük

turkiye finans kobi beyleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye finans kobi beyleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye finans kobi beyleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turkiye finans kobi beyleri. Copyrights of the articles are belong to their authors.