turkiye de 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turkiye cumhuriyeti ni kuran turkiye halkina turk milleti denir
  2. fenerbahce turkiye kupasi ni aldigi yil turkiye
  3. turkiye nin turkiye den baska dostu yoktur
  4. turkiye ye her dilde turkiye demek
  5. turkiye yi turkiye den yonetmeye haziriz
  6. turkiye nin kurucusu turkiye nin guvencesi
  7. turkiye de kimsenin turkiye yi sevmemesi
  8. turkiye nin turkiye olma girisimi
  9. turkiye turkiye olur mu
  10. turkiye com

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye de başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran yanlis okumalar » wolfshade » supersonik yazar » gizemli yazarlari desifre etmek » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » kurt ulumasi » filmleri hayata uyarlamak » ataturk un bir kez daha hakli cikmasi » agliyorum kahrimdan » help » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » anket sozlugun velinimetidir » physiologic autogynephilia » ruzgardasavrulanyaprak » kendine gomulmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cryptopsy » cem yilmaz » derdest » caylakligi bitmis sozluk yazari » huysuz ve tatli kadin » kopya cekip helallik isteyen kiz » delikanli adam » sozlukteki erkek hegemonyasi » buyuyunce garipsenebilecek isimler » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » nestea seftali » buyuk ortadogu projesi » pkk li kadin patlayiciyla yakalandi » loco » kahvedekiler ininin diyor ininin ininin ininin