turkiye de argo muhendisi olmak 

kapat
  1. müthiş türk küfür hazinesini araştırıp dile katkıda bulunmak.

- yeni bir küfür keşfettim müdürüm!
    + nedir?
    - ananın .mına çam diker gölgesinde sülaleni...
    + tamam lan coşma
    #3399590 (otep shamaya, 15.05.2008 11:06)
  2. argonun argecisi.
    #3399595 (rs ne la, 15.05.2008 11:08)
  3. argo'nun küfür olmadıgını bilen kişiler tarafından icra edilmesi gereken meslektir. zira agro dilin zenginliğidir. keşke olsa da boyle bir sey son zamanlarda elimizden kaçırılan zorla alınan dilimiz biraz kendini bulsa.
    #3399976 (bengbeng, 15.05.2008 13:05)
  4. en yetenekli ve yüksek tahsil yapmış olanları, içlerindeki besiktas aski ile carsi için çalışan mühendislerdir.

edit: sıradaki iki parçamız eksilerini esirgemeyen dostlarımız için geliyor.
    (bkz: fener için opera)
    (bkz: ekinler dize kadar)
    #3400124 (never neverland, 15.05.2008 13:48 ~ 14:20)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye de argo muhendisi olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkiye de argo muhendisi olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye de argo muhendisi olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» miyoflament » oklava ile adam dovme sanati » emre aydin » ibrahim ozdabak » koreli » the wizard of oz » hitler i anlamak » 20 ekim 1994 earls court pink floyd pulse konseri » dus ve ozlem » tatar ramazan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci