turkiye benimle gurur duyuyor 

kapat
  1. (bkz: sen öyle san)
    #184149 (shennay, 20.04.2006 14:13)
  2. çok fena gaza getirilmiş insan modeli
    #184210 (enterezan, 20.04.2006 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye benimle gurur duyuyor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye benimle gurur duyuyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye benimle gurur duyuyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» katy perry » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » birinci batarya » sozluk yazarlarindan aforizmalar » karakol » reel politik » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » gripin » nazim hikmet memleket » bavulunu toplayan dede » istikamet saginiz dagilin mars mars » piiminaki » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » radyo sol » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bana bagiramazsin diyen sevgili » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » coco loco » parta kulesi » var misin yok musun george bush » rafet el roman » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » kendi sessizligine gomulmek » banu guven » karmanin sifir olmasi » saipsiz in recep ivedik taklidi » ceza muhakemesi kanunu » golden margarita » basliklari yanlis okumak » ofsayti anlamayan kadinlar