turkiye bayragi 

1. turk bayragi'dır aynı zamanda.
    #2927337 (engineer, 31.01.2008 20:03)
  2. bayrakların en anlamlısı en güzelidir,tam anlamıyla doğru çizimi bile ancak belirli bir matematik formülüyle yapılabilir.
    #2927341 (the longest journey, 31.01.2008 20:04)
  3. geçen senelerde osman baydemir isimli diyarbakır belediye başkanı amerika'da katıldığı toplantıda "ben türkiyeliyim, ama türk değilim" sözünü etmişti. şimdi bazı iyi niyetli türkiye cumhuriyeti vatandaşları halkı birleştirecem derken bölücülerle aynı sloganları kullanmaktan kaçınmalıdır.
    #2927508 (engineer, 31.01.2008 20:41)
  4. "türkiye cumhuriyeti ne vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes türktür" tanımı varken turk bayragi denilmesi gereken bayraktır.
    #2927569 (pilotmont, 31.01.2008 20:52)
  5. doğrusu için:

(bkz: turkiye devleti bayragi)

ya da

(bkz: turkiye cumhuriyeti devleti bayragi)

http://www.tbmm.gov.tr/Anayasa.htm *
    #2927607 (cLktrk, 31.01.2008 21:00 ~ 21:02)
  6. turk bayragi teriminden daha mantıklı olan terimdir. sonuçta aslen türk olmadığı halde türkiye devleti vatandaşı olan ve bundan son derece memnun olan insanlarımız var. türkiye bayrağı ayrımcılığı kaldırmak açısından daha mantıklı.
    #2927711 (kedisever satanist, 31.01.2008 21:19)
  7. (bkz: turk bayragi/#3425703)
    #3425708 (zedx, 21.05.2008 08:06)

© 2008 - uludağ sözlük

turkiye bayragi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkiye bayragi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkiye bayragi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» critical strike » kalimerhaba radyo » kalpsiz adam » noise gate » nikita dagina tirmanin » karmayla gelecekteki uludag sozluk » rapper ninja » liege » yaran msn diyaloglari » bu ask beni yorar » ttnet » aynadaki yuzunun karsiligi benim » vicortus » dis hekimlerinden nefret eden dis hekimi » usuyen kutup ayisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yildiz tabya » mutluluk » ucacaklar » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » no one there » adsl faturalarindan bikmak » cag kebabi » fakir pici » tanri nin olmadigi yer » bon iver tarzi baslik acma rehberi » fanatizmin hastalik haline gelmesi » yolun ortasinda yuruyen bayanlar » faati » yatmadan once yuz firca darbesi » ideal penis boyu