turkcespiker com 

kapat
  1. pro evolution soccer 6 için türkçe spikerin indirilebileceği, ayrıca oyunu baştan aşağıya değiştiren super patch ve extreme patch gibi dosyaların linklerinin barındıran bir site. pes 2008 için türkçe spikerin final versiyonu da yakında indirmeye açılacak.
    #2985904 (notrinova, 11.02.2008 01:49)
  2. hasan mustan in kurdugu ve pes serileri icin, turkcelestirme paketi, türkce spiker gibi patchlerin ucretsiz olarak sunuludugu kaliteli bir site. pes fanatiklerinin ugrak mekani.
    ha bu arada baktim haberler iyi, pes2008 icin turkce spiker cok yakinda cikacakmis.
    #3232242 (auspuff, 05.04.2008 08:42)
  3. gun itibariyle pes 2008 icin 4 gb lik yamayi bitirmis ve cikarmis site.
    icerik olarak:
    türkce spiker
    yorumcu
    türkcelestirilmis menü
    aktüel formalar, stadyumlar (ali sami yen, sükrü saracoglu, inönü, sivas 4 eylül gibi), futbolcu isimleri, takim isimleri
    turkcell süper ligi
    yeni futbol topu paketi.

joysticki yenilemek farz oldu.
    #3403167 (auspuff, 16.05.2008 03:18)
  4. pes oynama sebebi. kim yaptıysa ellerine sağlık diyecem ama kimin yaptığını da biliyoruz gerçi. helal diyorum uğraşanlara.

maç içindeki yorumlar ve replikleriyle "ağbi bu kadar olur yeaeae" dedirten. hasan mustan'ın numan'a laf sokuşu ve ibo ile şarap tokuşturmaları tebessüme ve takdire sebep veriri. güzeldir. tavsiyedir.

türkçespiker.com üyelik dışında hiç bir beklentisi olmayan sadecepes oyununu daha zevkle daha şevkle nasıl oynarızdan başka bir amaç güdmemektedir. yazarlıktan emekli olduğumda oralarda bir çiftlik evi almayı düşünüyorum.

--spoiler--
    sarap gibi bir gol! çak ibocum içelim güzelleşelim. ooohhh.
    --spoiler--
    #3684185 (Kechi, 18.07.2008 21:07)

© 2008 - uludağ sözlük

turkcespiker com başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkcespiker com ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkcespiker com nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» msn zirvesi » hayal dunyasi » michael » silivrideki yazlik siteler » yalanim varsa surdan suraya sevismek nasip olmasin » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » guvenilirlik » bir polemikten cikip otekine girmek » spam sozluk yazarlari » var misin yok musun tony » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » daouda jabi » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » sozluk hayattir » balli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk irki » voznesensky » fosforlu prezervatif » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » basladim yurumeye » cum on feel the noize » erzincanspor » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » sozlukculerin blog adresleri » sozluk yazarinin bilgisayar masasinda bulunanlar » kadin cantasinin icinden cikanlar » preces meae » radak emikis » korkusuz