turkcesini de yazayim bari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. azerbaycan turkcesini seven yazar
  2. turkcesini bilip ingilizcesini soylemek
  3. basligin ingilizcesini ve turkcesini acmak
  4. engineer in turkcesini enginar sanmak
  5. swh yazayim da silmesinler
  6. incil in yalniz turkcesini okuyan baliklar
  7. singer in turkcesini dikis makinesi sanmak
  8. sozlerini de yazayim tam olsun
  9. sozlerini de yazayim da tam olsun
  10. sarkilari da yazayim tam olsun

© 2008 - uludağ sözlük

turkcesini de yazayim bari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkcesini de yazayim bari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkcesini de yazayim bari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the dark knight » seni icimden terk ediyorum » lily cole » ezikmutesebbis » hakeme itiraz ederken elleri arkaya goturmek » sensual seduction » tatli su levregi » toshiba daiseikai » size cok gaz vermisler adamciklari » king of loss a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games