turkcesi yok mu lan bunun 

kapat
  1. genellikle kullanim kilavuzu bakılıp türkçe (tr) seçeneğinin olmadığını, gördükten sonra söylenen, sitemli cümle.

--spoiler--
    - salim, olm ! ne diyor burada, bi bak hele.
    + abi walla, 3 volt mu , amper mi anlamadım.
    - türkçesi yok mu lan bu a.Q aletinin, herkez üniversite mezunu mu bu ülkede !!
    --spoiler--

`- salim, rus mu bu? hele gel bi de yakından bakak hıııı.
    - selam bayannn. hoş hoşt hoşgeldin buyıııır çay neym içekkkk ?
    +????? turkish turkish, can not speeak...
    - salim ulaaaa.türkçesi yok lan bunun.
    - ben var sana turkce ogretmek, miss`
    #3515073 (dalton ana, 09.06.2008 14:40 ~ 14:46)
  2. altyazılı film sevmeyen insan yakarışı. üstüne her zaman için 'filmi mi seyrediyim altyazıyı mı okuyım kardeşim' gibilerinden acıklamalarda yapılır.
    #3515151 (cakaf, 09.06.2008 14:56)

© 2008 - uludağ sözlük

turkcesi yok mu lan bunun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkcesi yok mu lan bunun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkcesi yok mu lan bunun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tanrilarin arabalari » abdulaziz han » orgazm sonrasi aglayan erkek » p s i love you » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » terzi » imge » kilic usurmek » mmorpg » turkiye devrimci genclik federasyonu » no tanri no cry » mr self destruct » tereyagli bi bucuk iskender » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » o ruzgar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alisamadim » apne » burak erdogan » cimbom sozluk » bakinizlarin bos kalmasi » fc nitra » lisa garland » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » yalikavak » kazim koyuncu vs ismail turut » dolores o riordan » mulayim » yarim derdini ver bana » mystery » astroloji haritasina bakarak asik olan tip