turkcemizi mahveden bir yazarimsinin hezeyani 

kapat
  1. ampul abidir. bütün sorun gavuru sağır sanmasından kaynaklanmaktadır. bağıra bağıra konuşur... salya, sümük, tükürük kehanetlerine eşlik eder. arada nostradamus'un götüne ben kodum demişliği de vardır çemkirerek. standartlaşmış ve şartlanmış heyecanlarımız ile anlayamayız onu ve hezeyanlarını.

mümkün olsa da kurduğu cümlelerin hacmini ölçebilsek bir değer biçebilsek, akibinde tesbit sıçabilsek.
    #3384128 (arabam var, 11.05.2008 18:00)
  2. (bkz: türkçe gönüllüsü bünyamin ve mahdumları)
    #3384141 (cehennemi kundaklayan, 11.05.2008 18:02)
  3. "yazarımsı" ibaresini kullanmakla eş değer durumda olan hezeyandandır.. hem böyle hezeyan olsun, kümülatif olsun, spesifik olsun, mütevellit olsun bunlar hep süper sözcükler.. kullanınca böyle çok şık duruyor, cibiliyet katıyor insana..
    #3384152 (don santino corleone, 11.05.2008 18:05)
  4. cibilliyet sözcüğünü tek l ile yazan yazarın heyezanıdır.
    (bkz: fazla detaycı olmak)
    (bkz: sıradaki)
    *
    #3384162 (friday night, 11.05.2008 18:08 ~ 18:30)
  5. cibilliyet sözcüğünü tek l ile yazmakla kalmaz, ileri gidip entellektüel bile yazar bu hezeyana düşen insan evladı. ama i.bneliğin lüzumu yok diğmi?

(koy g.ötüne gitsin hafız)
    #3384180 (don santino corleone, 11.05.2008 18:11)

© 2008 - uludağ sözlük

turkcemizi mahveden bir yazarimsinin hezeyani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkcemizi mahveden bir yazarimsinin hezeyani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkcemizi mahveden bir yazarimsinin hezeyani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hasan sabbah » knights of cydonia » iliskide alt tab cekmek » taksici » bilgisayar » yaran afis ve ilanlar » 2008 2009 sezonu fenerbahce formalari » anne yalanlari » affirmasyon » ozel universite a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci