turkce unluler 

kapat
  1. a ı e i o u ö ü
    #1150823 (zksek, 14.01.2007 12:55)
  2. (bkz: ünlü hafler)
    #1150831 (sehir zorbasi, 14.01.2007 12:56)
  3. 8 tanedir. aslında eski türkçede daha fazla varmış sanırım.
    (bkz: göktürk alfabesi)
    #1150879 (wanderer, 14.01.2007 13:08)

© 2008 - uludağ sözlük

turkce unluler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkce unluler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkce unluler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce kupasi » niccolo paganini » uludag sozluk pkk klonundan basliklar » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » hold me tight » sozlukten kiz kaldirmak » enis faik arcan » aura » cekme helva » zafer oger » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » cirkin oldugunu kabul eden kiz » kaynima kaydim » iu ogrencilerine ceza yagdi » yildirim demiroren » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ernest hemingway » uludag sozluk » otobuste on koltukta sapitan cocuk » ekonomik krizin sozluk yazarinin hayatina etkisi » yeniceri » isci kocasina iftar sofrasi hazirlamayan ev kadini » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » zehir » evli bir erkekle yatmak » her turlu tip alaninda uzman anne » matrixxx » herild yani » you really got a hold on me » beni birakip nerelere gidersin mysql server » l manyak