turkce sarki sozu yazma kilavuzu 

kapat
  1. "DEV FIRSAT" ŞARKI SÖZÜ YAZAMAMAYA SON!!!

işte sizler için hazırlanmış pop müziği normlarına uygun şarkı sözü yazma rehberi!!!

"Ben de serdar ortaç,doğuş,nil karaibrahimgil gibi şarkı yazmak isiyorum" mu diyorsunuz
    "Aga bir melodi buldum bir türlü sözleri oturtamıyorum" mu diyorsunuz...
    "Benim bir bavulum var içinde üçbinden fazla şarkı sözü var" mı demek istiyorsunuz...

artık sizin de bir şarkı sözünüz olacak!EVET EVET! yanlış duymadınız..flour'n'trapped şimdi sizlerle...

ADIM 1 :
    sessiz ve rahat bir oda bulun.dikkatinizi dağıtacak herşeyi kaldırın.mümkünse dinlendirici bir müzik açın.

ADIM 2:
    kağıda aklınıza gelen birbiriyle kafiyeli birkaç kelime yazın.

bana
    sana
    dana
    vana
    yana
    ona
    buna
    hana
    kana

..gibi

ADIM 3:
    şimdi bu kelimeleri kullanarak manalı ya da manasız kısa cümleler oluşturun.(uzun cümleler yazmayı aklınızın ucundan geçirmeyin)

önemli ipucu : şive kullanarak sempati toplayabilirsiniz.
    önemli ipucu 2: şarkıda kullanacığınız ünlemler dinleyenleri duygulandırabilirsiniz.

n'aptın bana
    n'aptım sana
    seni koca dana
    açık duruyo vana
    kay accuk * yana
    ona mapushana
    buna mapushana
    kurşunları sıkana
    vooeeeyyyyyy !!!

EVEEEETTT...artık sizin de bir şarkı sözünüz var...bu teknikleri deneyerek binlerce şarkı sözü yapabilirsiniz.
    #1392321 (bukalemin, 09.03.2007 13:58 ~ 14:00)
  2. nane,
    bahane,
    şahane,
    sana ne.
    nane...
    bu ne bahane,
    şahaneyim ben.
    bundan sana ne?
    nane...
    #1392337 (dekadans, 09.03.2007 14:01)
  3. taktik 2: önce herşeyi bir sıraya koyun hatta utanmadan başlarına 1,2,3 getirin şöyleki:
    birrrrrrr çok şıkıştım
    ikiiiiii meshanem dar
    oooooo oooooo tuvalet yok
    tamam bak buldum şimdi çalılık var ...

birde çalıntı beste ile tamamlayıp yaz aylarında piyasaya sürersek neden gecelerin vazgeçilmez şarkısı olmasınki?
    #1392439 (ayvirsin, 09.03.2007 14:33 ~ 14:35)
  4. farklı farklı versiyonları olan şey;

(bkz: serdar ortac gibi sarki sozu yazma kilavuzu) *
    #1392442 (thefirstfbli, 09.03.2007 14:33)
  5. taktik 3 : kafiyeli sözcükler bulmakta zorlananlar için; yaratıcılığınız dahilinde sözcük uydurup yanyana dizin.
    önemli ipucu 3 : arama motorlarından yararlanabilirsiniz.

tumbarraya tumbara
    tumbaraya sude suuu
    dahiyahuu
    yahuu guugıl..guugıl emesen.
    emesen emesen emeeseeeenn iyya iyaaa..huu ***
    #1392470 (bukalemin, 09.03.2007 14:44)
  6. taktik 4 :şarkı sözünüz hiçbir şeye benzemediyse,şarkınızı olabildiğince hızlı okuyun..

(bkz: derdime derman işte çikolata kız) (bkz: bandıra bandıra)
    #1392482 (bukalemin, 09.03.2007 14:46)
  7. şarkı nakaratı veya herhangi bir bölümünde tek heceli ancak uzattığın kadar uzatabileceğin joker kelime, mutlaka araya bir yere gereklidir ''yar''.

neden gittin insafsız yaaaaarrrrr... gibi.
    #1392495 (pokezat, 09.03.2007 14:50)
  8. (bkz: Sagopa kajmer)
    #2731312 (Kajmer, 22.12.2007 20:56)
  9. içinde sevişmek fiili kullanılarak çok tutacak şarkılar yazılabilir.
    #2731318 (yoksa yamuluyor muyum, 22.12.2007 20:56)
  10. sevmiştim seni zalim
    şimdi giderim diyar diyar
    ellerin oldun zalim
    zalimin kızı yar

(bkz: nasıl ama)
    #2731364 (bluehash, 22.12.2007 21:04 ~ 21:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

turkce sarki sozu yazma kilavuzu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkce sarki sozu yazma kilavuzu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkce sarki sozu yazma kilavuzu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about turkce sarki sozu yazma kilavuzu. Copyrights of the articles are belong to their authors.