turkce off 

kapat
  1. feyza hepçilingirler tarafından esprili bir dille ve gündelik hayattan birçok örnek vererek yazılmış,Türkçe'nin hayatımızda "off" olmaya başladığını yüzümüze vuran güzel bir kitap.
    #75368 (i m from absürdistan, 19.02.2006 05:05)
  2. feyza hepcilingirler in dil konusundaki endiselerini ve gordugu hatalari guzel orneklerle acikladigi kitabidir.
    kitaptaki mukerrer dil hatalari ise uzucudur.
    #2047691 (yasakani, 31.07.2007 23:56)
  3. bye bye turkce'nin üvey oğludur.
    #2047699 (nicomedian, 31.07.2007 23:58)
  4. oss sürecinde bazı öğretmenlerin anlatim bozuklugu konusundan dolayı öğrencilerine tavsiye ettiği kitaptır.
    #3530901 (air20, 12.06.2008 23:02 ~ 23:04)
  5. (bkz: başlık, başlığı açan yazarın ismi ilişkisi) *
    #3531031 (meseodunu, 12.06.2008 23:28)

© 2008 - uludağ sözlük

turkce off başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. turkce off ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkce off nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hic bisikleti olmamis insan » sagopa kajmer » odeion » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » en istenilen yere sonunda gitmek » threads » richie sambora » universiteye otobusle giden insan » kazim koyuncu vs ismail turut » alaydim elin elime » dunya sikine minare gotune » ranini » agir abi » sozluk yazarlarinin itiraflari » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yanlis anlasilmis sarki sozleri » murat yildirim » you don t care about us » bizar sanrilar » sabri sarioglu tipi cagdas sag bek » 3rd rock from the sun » arka sokak » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » nefret edilesi hediyeler » amfetamin » girilmis entryyi rastgele bir basliga tasimak » 5 10 20 50 100 200 tl de ornektir gecmez yazmasi » grand theft auto iv » dec muzik » asteni