turkce karsiligi varken yabanci sozcuk kullanmak 


kapat
  1. türkçe'ye yapılan en önemli işkencelerdendir. bile bile, kasıtlı olarak yabancı kaynaklı sözcük seçimi yapmaktır. böyle yaparak kültür gösterisinde bulunduklarını sananlar en büyük cahillik örnekleridirler de haberleri yoktur.

    şu unutulmamalıdır: bazı öğeler üzerinden siyaset yapılmaz; dil, din ve halkın diğer kutsal değerleri de bunların başlıcalarıdır.
    #3090518 (sanirim osurdum, 03.03.2008 23:27 ~ 23:28)
  2. türkçe'nin o güzelim kelimelerini bertaraf etmektir.
    #3090586 (sechqeen, 03.03.2008 23:37)

© 2008 - uludağ sözlük

turkce karsiligi varken yabanci sozcuk kullanmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. turkce karsiligi varken yabanci sozcuk kullanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu turkce karsiligi varken yabanci sozcuk kullanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» icraat » elina kallstrom » gulucuk » sexual eruption » dick fosbury » ma vie n est pas une comedie romantique » ziraat bankasi nin yasattigi lojman rezilligi » kizlarin kizlari erkeklerden daha cok kesmesi » cennetten kovulan insan replikleri » didem madak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games