turk vergi sistemi 

kapat
  1. gizemli tanımları ve genele uymaz yapısıyla yüzakımız olan ögrenci düşmanı sistem.
    (yildirimbjk, 17.04.2007 03:32)
  2. aöf iktisat 3. sınıf dersidir. başımın belasıdır.
    (yarali kopek, 17.08.2007 21:55)
  3. hocasının anladınız mı sorusuna aldıgı hayır cevabına karşılık iyi zaten anlaşılcak bişi değildi dediği ve tam siz her bi seyi ezberleyip sınava gittiğinizde mevzuat değişikliğinin yarım dosya kağıdına basılıp önünüze koyuldugu derstir.
    (jelatin, 17.08.2007 22:39)
  4. spk uzmanlık sınavlarında ve aof kamu yonetimi, iktisat, isletme, maliye bölümlerinde işlenen bir derstir. bir hayli zor ders olup, ezbere dayalıdır. her yıl vergi oranları değiştiği için zorluklar çekilmektedir.
    (northwich, 19.11.2007 14:16)
  5. hacettepe iibf'de nurettin bilici tarafından verilir.
    (pax romana, 07.01.2008 16:52)
  6. vergi hukuku - özel hükümler olarak da anılabilecek; tüm vergilerin tek tek incelendiği, iyi öğrenilmesi halinde çok işe yarayacak ders.
    (phial, 07.01.2008 17:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tecavuz insanlik disidir » kutuphane haftasi sloganimiz » eurovision da turkiye den gonderilen sms sayisi » edebiyat esnafi » pelin karahan » sergen yalcin » oz oglunun bogazini ekmek bicagi ile kesen anne » obur dunyanin default lisani » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » 01 ucu olan var mi » ismet berkan » kralice ziyaretinin sirri » anne entrylerim okunmuyor » ne » orospu cocuklari » lerzan mutlu » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » bombabomba nin girisindeki ismail yk fotosu » sanirim osurdum » en azindan » what a feeling » masters of the universe » 1594 » george costanza » beni birakma » turkculuk » kabatas zeytinburnu tramvayi » damsiz olarak mekana girme teknikleri » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa